Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park

Vrouw heeft te grote borsten voor achtbaan: 'Extreem gênant'

25-10-2016, 16.55 uur

Een 22-jarige vrouw voelt zich vernederd nadat ze geweigerd werd bij een achtbaan in Engeland. De reden: haar borsten waren te groot. Daarom mocht Tanya Willis niet plaatsnemen in de rollercoaster Colossus in pretpark Thorpe Park.

"Men zou moeten weten dat niet iedereen een B-cup heeft", klaagt Willis in Britse media. "Sommige mensen zijn nu eenmaal groter. Ik ben niet dik, maar de veiligheidsbeugels en zitjes zijn niet ontworpen voor vrouwen met grote borsten." De vrouw heeft naar eigen zeggen cup 80L.

Toen bleek dat de beugel niet paste, moest ze weer uitstappen en weglopen. "Extreem gênant. Het heeft mijn dagje uit helemaal verpest en ik kreeg niet eens mijn geld terug." Tot overmaat van ramp maakte ze even later hetzelfde mee bij de thrillride Rush, een 23 meter hoge schommel.

Een woordvoerder van Thorpe Park laat weten dat veiligheid altijd op de eerste plaats komt. "Als de beugels niet dicht kunnen, mogen bezoekers geen ritje maken. Bovendien kan een attractie niet draaien als de computer merkt dat de beugels nog open zijn."

Meer Thorpe Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be