Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verrast door enorme drukte: ruim 30.000 bezoekers

16-10-2016, 17.47 uurBeeld: @rickdus

De Efteling had de enorme drukte van vandaag niet zien aankomen. Alle reguliere parkeerplaatsen waren al snel vol, waardoor bezoekers hun auto op een grasveld in de buurt moesten neerzetten. Er waren echter geen pendelbussen aanwezig om de menigte naar de hoofdingang te brengen.

Daardoor moesten vele honderden bezoekers vanaf het afgelegen grasveld lopend naar de entree. Vanmiddag zijn er in allerijl bussen besteld, zodat gasten vanavond wel terug naar hun auto gebracht kunnen worden.

Zowel vanuit Tilburg als vanuit Waalwijk stonden vanochtend flinke files. Er zijn ruim 30.000 mensen in het park, melden ingewijden. Wachtrijen voor attracties en restaurants puilen uit. Bij Baron 1898, Joris en de Draak, Droomvlucht en De Vliegende Hollander liep de wachttijd op tot meer dan een uur.

Het pretpark blijft een uur langer open dan gepland: tot 19.00 uur. Ook vorige week zondag was het uitzonderlijk druk. Toen trok de Efteling zo'n 27.000 bezoekers.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be