Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Foto's: kwart van Looping Star in Slagharen is al weg

12-10-2016, 22.27 uur

Ruim een week nadat de afbraak van de Looping Star in Attractiepark Slagharen begon, is ongeveer een kwart van de achtbaan weggehaald. Afgelopen week verdween de iconische looping. Inmiddels zijn ook enkele bochten verwijderd.

Dat blijkt uit een reeks nieuwe foto's uit het Overijsselse pretpark. Alle baandelen worden een voor een uit elkaar gehaald met behulp van een hoogwerker en een kraan. Het stationsgebouw van de rollercoaster uit 1979 moet er eveneens aan geloven.

Wie goed kijkt, ziet bij sommige onderdelen nog de oude kleur van de baan. De Looping Star was eerder turquoise met rood. Begin november moet de hele constructie weg zijn.







Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be