Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Twee aanhoudingen na vechtpartij bij Tikibad in Duinrell

10-10-2016, 20.58 uur

Voor de deur van het Tikibad in Duinrell heeft vanavond een vechtpartij plaatsgevonden. Twee bewakers raakten daarbij lichtgewond. Een groep bezoekers weigerde het zwembad te verlaten na het schenden van de huisregels. Daarop werd de politie ingeschakeld.

Uiteindelijk gingen de raddraaiers wel naar buiten, maar bij de ingang raakten ze slaags met de beveiliging. De politie heeft uiteindelijk twee personen opgepakt, een 25-jarige en een 30-jarige man uit Rotterdam. De bewakers hebben aangifte gedaan.

Volgens een woordvoerder van Duinrell was de situatie snel onder controle. "We hebben gastheerschap en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan", zegt de voorlichter. "Daarom hanteren we in het bad een zerotolerancebeleid. We hebben een goede samenwerking met de politie."

Eind augustus vond er ook een vechtpartij plaats voor de ingang van het Tikibad. Een ruzie over voordringen liep toen uit de hand. Er werden vier mensen aangehouden.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be