Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

'Verbrande lichamen' in nieuw halloweenspookhuis Walibi Belgium

27-09-2016, 21.18 uur

Het nieuwe halloweenspookhuis van Walibi Belgium draait om een grote gasexplosie. In haunted house Mine Blast maken bezoekers een wandeling door een verlaten mijn waar net een explosie heeft plaatsgevonden.

"Verbrande lichamen liggen overal te rotten, maar zijn ze wel echt dood?", staat in de omschrijving. Het huis ligt in themagebied Gaz Town, naar verluidt de grootste halloweenzone ooit gemaakt in Walibi Belgium. Hoofdrolspeler is mijnbaas Lord Gazby.

Walibi Belgium presenteert dit jaar vijf halloweenspookhuizen. Naast Mine Blast zijn dat Lumberjack, Asylum, Villa 13 en Project InvaZion. Verder zijn er de scare zones Quarantine, Magic Dome, Circus Dome en Asylum Garden.

Ook nieuw dit jaar is een speciaal spookhuis voor kinderen. Overdag wordt Lumberjack omgedoopt tot Lumberjac'Kids, waarin kluizenaars kinderen opwachten met een verrassing.

Het evenement vindt plaats op 15 en 16 oktober, 22 en 23 oktober en van 29 oktober tot en met 6 november. Er zijn avondopenstellingen op 22, 29, 30 en 31 oktober en 1, 4 en 5 november. Het pretpark is dan tot 23.00 uur geopend.

Op vrijdag 28 oktober is er een exclusieve 'Terror Night' met kaarten voor 99 euro per persoon, inclusief eten, drinken en toegang tot alle spookhuizen.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be