Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Ophef over gewaagde actiefoto met blote borsten in Phantasialand

24-09-2016, 12.39 uur

Een transseksuele prostituee heeft voor commotie gezorgd in Phantasialand. Edona James, bekend van de Duitse versie van Big Brother, liet tijdens een ritje in waterbaan Chiapas haar blote borsten zien aan de actiefotocamera. Het pretpark kan er niet om lachen.

"We zijn een park waar veel gezinnen met kinderen komen", reageert een woordvoerster van Phantasialand tegenover een Duitse entertainmentsite. "Daarom is deze actie in onze ogen volledig ongepast."

Het plaatje zou al snel verwijderd zijn van de schermen bij de uitgang. Edona James kon nog wel vlug een foto maken met haar mobieltje. De rebelse transseksueel is zich van geen kwaad bewust. "Ik wilde gewoon een mooi souvenirtje hebben", zegt ze.

Ook in andere attracties kon de rondborstige celebrity zich moeilijk inhouden. Op YouTube is te zien hoe ze een lapdance geeft in de ondergrondse darkride Geister Rikscha.

James kwam vorig jaar in het nieuws toen ze 5000 euro eiste van een Duitse profvoetballer die niet betaald zou hebben voor drie pijpbeurten.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be