Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland viert Halloween met nieuw 'insectendoolhof'

22-09-2016, 21.20 uur

Wie bang is van vieze kleine beestjes, kan komend najaar beter niet afreizen naar Bobbejaanland. Het Belgische pretpark viert Halloween met een nieuw 'insectendoolhof' waar bezoekers letterlijk de kriebels van krijgen.

In 'The Bug Escape', een labyrint van vijfhonderd vierkante meter, moeten gasten al dwalend raadsels oplossen om de uitgang te vinden. Volgens Bobbejaanland wordt het doolhof geschikt voor alle leeftijden.

Bezoekers die op zoek zijn naar iets gruwelijkers, kunnen terecht in de vier spookhuizen The Doll Factory, The House of Phobia, Nightmare Motel en Bazaar Bizarre. Er zijn twee scarezones: Wicked West en Haunted Woods.

Ook nieuw dit jaar is een show van de Belgische illusionist Aaron Crow, bekend van de halve finale van Britain's Got Talent. Tegenwoordig toert hij de wereld rond. Zijn voorstelling Fear Theater draait om het overwinnen van angsten.

Op zaterdag 29 en maandag 31 oktober blijft Bobbejaanland open tot 22.00 uur. Een half uur voor sluitingstijd is er vuurwerk.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be