Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pleasure Island Family Theme Park

Engels attractiepark definitief dicht vanwege tegenvallende bezoekersaantallen

24-09-2016, 22.50 uur

Een Engels pretpark met meerdere achtbanen sluit komend najaar permanent de deuren. Na 24 seizoenen gaat Pleasure Island Family Theme Park in Cleethorpes definitief dicht. Ondanks een reeks investeringen bleven de bezoekersaantallen de afgelopen jaren dalen.

"Met groot verdriet hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om Pleasure Island na dit seizoen te sluiten", zegt eigenaar Melanie Wood. "We hebben jarenlang als team geprobeerd om er een succes van te maken, maar het is helaas niet gelukt."

Pleasure Island opende in 1993 als een dochteronderneming van het Britse pretpark Flamingo Land. Sinds 2010 is het park onafhankelijk. Er staan vandaag de dag nog drie rollercoasters - een boomerang coaster, een mijntrein en een kleine powered coaster - aangevuld met onder meer een vrijevaltoren, twee loopingschepen, een frisbee, een topspin, een booster en een darkride.

Op 29 oktober kunnen bezoekers voor de laatste keer langskomen om afscheid te nemen. Dan vindt er 's avonds ook een grote vuurwerkshow plaats. Het is nog niet duidelijk wat er met de attracties gaat gebeuren.

Meer Pleasure Island Family Theme Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be