Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Melanie (18): 'Ik ben het Tikibad uitgezet omdat mijn vriendin is betast'

21-09-2016, 15.04 uur

Een vrouw van 18 claimt dat ze het Tikibad van Duinrell uit is gestuurd nadat haar vriendin van 19 werd aangerand door een "smerige man". Melanie Visser uit Den Haag bracht maandag een bezoek aan het subtropische waterparadijs. Maar wat begon als een leuk avondje zwemmen, eindigde in een deceptie.

Dat schrijft Visser op haar Facebook-pagina. Samen met een vriendin stuitte ze in het bubbelbad op een man van rond de veertig die voortdurend jonge meisjes verbaal lastigviel. "Wal-ge-lijk vond ik dat. Nog geen minuut later kwam hij naast ons zitten. Hij kwam steeds dichterbij, en wij schoven steeds een stukje op."

Uiteindelijk legde man zijn hand op het been van een van de vrouwen. "Vol walging zijn wij direct naar een van de badmeesters gegaan en die riep meteen de beveiliging erbij." De man hoefde echter niet te vertrekken. Toen Visser daar later kwaad over werd, kreeg juist zíj het verzoek om het zwembad te verlaten.

Boos
"Het is zijn woord tegen dat van jou", zou een badmeester gezegd hebben. Visser: "In feite betekent dat dus dat een man kan flikken wat hij wil, zolang er maar geen tastbaar bewijs van is. Ik ben boos, geïrriteerd en gefrustreerd."

Duinrell heeft contact gezocht met de vrouw om het een en ander uit te praten, vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Kennelijk is het incident in haar ogen verkeerd op waarde geschat. Dat betreuren we zeer. Duinrell voert juist in dit soort zaken het beleid van absolute zerotolerance, met hulp en eventuele aangifte bij de politie."

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be