Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Beveiliging Drievliet op scherp: prinses Ariane gaat op schoolreisje

02-09-2016, 12.16 uur

Bezoekers van Drievliet lopen de kans om prinses Ariane (9) tegen het lijf te lopen. De jongste Oranje-telg gaat op schoolreisje naar het Haagse attractiepark. Dat bevestigt directeur Jos Faaij aan Shownieuws.

Eerder kwamen Ariane's zusjes Amalia en Alexia ook al langs. "Het Koninklijk Huis heeft eigen beveiliging en dat wordt goed afgestemd met onze eigen beveiliging", aldus Faaij. "De mensen lopen niet in uniform, maar ze zijn er wel." De datum van het bezoek wordt niet bekendgemaakt.

Drievliet is tijdens het koninklijke schoolreisje ook gewoon geopend voor andere gasten. Nietsvermoedende bezoekers kunnen dus naast Ariane in de achtbaan komen te zitten. "Het valt haast niet op, ze loopt gewoon tussen alle andere kinderen. En ze eet een frietje en een ijsje."

Ouders Máxima en Willem Alexander hebben zich nog niet vertoond in Drievliet. "Die heb ik nog niet gezien", lacht Faaij. "Maar ik hoop wel dat het nog een keer komt."

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be