Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Commotie in Disneyland Paris om verdachte kinderwagen

29-08-2016, 17.31 uur

Een kinderwagen heeft beveiligers van Disneyland Paris vanmiddag kopzorgen bezorgd. Bij achtbaan Rock 'n' Roller Coaster had een bezoeker een buggy achtergelaten, maar de eigenaar was nergens te bekennen. Daarop waarschuwden medewerkers de security.

Bewakers kwamen met een speciale getrainde hond ter plaatse. Terwijl die tassen inspecteerde, werden nieuwsgierige bezoekers op afstand gehouden. De attractie bleef ondertussen geopend. Uiteindelijk is de kinderwagen meegenomen achter de schermen.

De beveiliging van Disneyland Paris staat op scherp sinds een reeks terroristische aanslagen in Frankrijk. Bij de ingang van het pretparkresort controleren medewerkers alle bagage. Daarnaast worden bezoekers steekproefsgewijs gefouilleerd.

In juli en augustus is het treinstation bij Disneyland Paris meermaals ontruimd vanwege de vondst van verdachte pakketjes. Begin dit jaar werd een man aangehouden die wilde inchecken bij een Disney-hotel met twee automatische wapens, een doosje kogels en de Koran.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be