Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bouwtekeningen tonen wachtrij van nieuwe Efteling-attractie Symbolica

24-08-2016, 19.30 uur

Er zijn nieuwe bouwtekeningen opgedoken van Symbolica, de nieuwe Efteling-attractie voor 2017. Daaruit blijkt dat de wachtrij straks grotendeels voor het gebouw komt te liggen. Bezoekers staan recht voor de ingang van het 'Paleis der Fantasie' te wachten in de openlucht.

De rij slingert ook langs de rechterzijde van het gebouw. Een deel wordt overkapt. Er komt een aparte single riders-wachtrij. Symbolica is daarmee de derde Efteling-attractie met zo'n speciale rij, na de Bobbaan en Baron 1898.

Het plein voor de attractie wordt opgeleukt met een grote fontein. De Efteling zet rechts van het paleis ook een enorme buggystalling neer. Links komt een podiumpje te liggen. De openbare tekeningen zijn op internet gezet door fansite Eftelist.

Symbolica wordt een darkride met Efteling-mascotte Pardoes in de hoofdrol. Bezoekers nemen plaats in 'Fantasievaarders' die hen rondleiden door een groot paleis. Een ritje gaat zes tot zeven minuten duren. Er is een investering van 35 miljoen euro mee gemoeid.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be