Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Betrapt: Efteling fotoshopt videocamera uit handen van bezoeker

20-08-2016, 18.32 uur

De Efteling heeft stiekem een promotiefoto van de Bobbaan aangepast. Op de originele afbeelding had een van de passagiers een videocamera in zijn handen. Maar omdat filmen in attracties tegenwoordig verboden is, besloot het pretpark de camera weg te poetsen.

Wie nu naar de officiële Efteling-site surft, ziet dezelfde foto, maar dan zonder de camcorder. Het subtiele verschil werd ontdekt door een oplettende twitteraar. "De Efteling heeft de camera uit de foto weggefotoshopt", schrijft ene Bart. "Want... onride filmen of foto's maken mag natuurlijk niet."

Er wordt tegenwoordig strenger opgetreden tegen bezoekers die een camera willen gebruiken in een attractie. Ook het hanteren van een telefoon is niet toegestaan.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be