Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Politie filmt aanhouding van jeugdige inbrekers in Drievliet

18-08-2016, 15.57 uur

De politie in Den Haag heeft een video online gezet van een arrestatie in pretpark Drievliet. Op de beelden is te zien hoe agenten vier jonge inbrekers in de kraag vatten. De boefjes waren na sluitingstijd via een container het terrein op gekomen.

Als de jongens de agenten zien lopen, proberen ze weg te rennen. Uiteindelijk worden de jeugdige criminelen zonder veel moeite gepakt. Ze verklaarden dat ze "een beetje rond wilden kijken". De jongste van het stel blijkt 11 jaar oud te zijn.

Na een stevig gesprek mogen de jongens weer naar huis. Daar volgt nog een gesprek samen met hun ouders.

Vorig jaar publiceerde YouTube-kanaal StukTV een video waarop te zien is hoe kwajongens 's nachts zonder veel moeite inbreken bij Drievliet. Daarna zou de beveiliging "verdubbeld" zijn, reageerde een woordvoerster destijds. "We hebben het voor 100 procent aangescherpt." Ook na de aanslagen in Brussel werden extra veiligheidsmaatregelen genomen.



Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be