Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Deze namen overwoog Slagharen voor de nieuwe achtbaan Gold Rush

18-08-2016, 19.12 uur

De nieuwe achtbaan van Attractiepark Slagharen gaat Gold Rush heten, maar wat waren de alternatieven? Het Overijsselse pretpark overwoog nog twee andere andere namen, vertelt directeur Wouter Dekkers in gesprek met Looopings.

"We hadden na overleg met het sales- en marketingteam een lijst met veertig mogelijke namen", aldus Dekkers. Na stemrondes kwam daar een top drie uit. Die bestond uit The Marshall, Hurricane en Gold Rush.

"Toen hebben we gekeken: wat past? Hoe ga je het thematiseren? Is het goed uit te spreken?" Uiteindelijk koos het team voor Gold Rush. Dekkers is blij met die keus. "Het is een krachtige naam die de lading dekt. Het past helemaal bij het DNA van Slagharen. En we krijgen heel veel gave reacties."

Begin september maakt Slagharen meer bekend over de fabrikant en het baanverloop van Gold Rush. De rollercoaster, met minstens één inversie, opent in het voorjaar van 2017 ter vervanging van de oude Looping Star.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be