Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Bizarre drukte in Walibi Holland: gigantische mensenmassa's en wachtrijen van drie uur

17-08-2016, 16.46 uurBeeld: Laurens van Heerde, Leo Kuipers

Het is dringen geblazen in Walibi Holland. Vandaag is waarschijnlijk de allerdrukste Walibi-dag van het jaar. Het pretpark in de polder is overvol. Bezoekers die een achtbaanritje willen maken, staan uren in de zon te wachten.

De wachttijden voor de attracties variëren van 65 minuten voor de Space Shot tot ruim drie uur voor de nieuwe achtbaan Lost Gravity. Bij mega coaster Goliath, boomerang coaster Speed of Sound en waterbaan Crazy River bedraagt de wachttijd twee uur.

Voor lanceerachtbaan Xpress moeten waaghalzen 105 minuten geduld hebben. Wachten op een ritje in houten achtbaan Robin Hood of hangende achtbaan Condor duurt meer dan anderhalf uur. Ook de pleinen in het pretpark zijn afgeladen, blijkt uit foto's van bezoekers.

In Walibi Holland vindt vanavond de laatste Summer Vibez-avond van het jaar plaats, met extra entertainment. Het park sluit om 23.00 uur. Tapasrestaurant La Cubanita gaf eerder gratis kaarten weg voor het evenement.









Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be