Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling puilt uit: tachtig minuten wachten voor ritje in de achtbaan

13-08-2016, 20.21 uur

Het geduld van Efteling-bezoekers wordt vandaag flink op de proef gesteld. De wachttijden voor attracties en eettentjes zijn behoorlijk lang. Voor een ritje in achtbaan Baron 1898 moeten waaghalzen bijvoorbeeld tachtig minuten wachten.

Al vroeg in de middag waren alle reguliere parkeerplaatsen vol. Auto's worden op weilanden in Kaatsheuvel neergezet. Gratis pendelbussen brengen de gasten naar de hoofdingang.

Volgens ingewijden is het ongeveer even druk als vorige week, toen er ruim veertigduizend bezoekers in het attractiepark waren. De Efteling is geopend tot middernacht.

Abonnementhouders van de Efteling zijn vanavond per mail gewaarschuwd voor de drukte. In een e-mail staan vijf tips voor mensen die toch besluiten om naar het pretpark te komen. "Woon je dichtbij, kom dan met de fiets", is een van de adviezen. "Eet buiten de drukke tijden in de restaurants of reserveer een tafel."







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be