Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen investeert miljoenen euro's in uitbreiding

29-07-2016, 06.00 uur

Het gaat goed met Attractiepark Slagharen. Naast de komst van een nieuwe achtbaan wordt er volgend jaar miljoenen euro's gestoken in een flinke uitbreiding van het vakantiepark. In de eerste helft van 2017 komen er zo'n honderd nieuwe vakantiehuisjes bij, meldt directeur Wouter Dekkers aan Looopings.

De bungalows komen te liggen op een nieuw terrein van elf hectare, naast het huidige vakantiepark. "Het is fantastisch en een beetje onverwachts dat we dit zo snel al kunnen realiseren", vertelt Dekkers opgetogen. Ontwerpen volgen binnenkort. Slagharen investeert ook in nieuwe centrale voorzieningen en kinderspeelplaatsen.

Het Overijsselse pretpark is bezig met een serieuze inhaalslag. De afgelopen jaren werden grote delen van het bungalowpark vervangen of gerenoveerd. Vorig seizoen opende een waterpark van 5200 vierkante meter. Dit jaar werd de Octopus-attractie vernieuwd. Voor 2017 staat een nieuwe achtbaan op de planning.

De eigenaar van Slagharen, de Spaanse parkengroep Parques Reunidos, is sinds april beursgenoteerd. Daarom worden precieze investeringsbedragen niet bekendgemaakt.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be