Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bekende Efteling-muziek geremixt in epische 'Efteling Dance Medley'

26-07-2016, 14.58 uur

Efteling-fans gaan uit hun dak op een nieuwe remix van bekende Efteling-hits. Creatieve fan Ronny V - in het dagelijks leven Ronald Vos - heeft een acht minuten durende 'Efteling Dance Medley' uitgebracht.

De producer gooide al in 2003 hoge ogen met een eerste versie van de medley. Nu, dertien jaar later, is er een vervolg. "Op veler verzoek, van onder andere mijn eigen kids van 2 en 3 jaar", zegt Vos. "Alle elementen uit de oude versie zijn nog aanwezig, maar natuurlijk zijn er ook nieuwe attracties toegevoegd."

De epische mix bevat muziek van De Indische Waterlelies, de Pardoes Promenade, Fata Morgana, Villa Volta, Vogel Rok, Monsieur Cannibale, Carnaval Festival, Baron 1898, De Vliegende Hollander en Raveleijn. Er is ook een bijbehorende videoclip.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be