Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plaswijckpark

Rotterdams pretpark overvallen door man in personeelskleding

26-07-2016, 12.44 uur

Een man heeft gisteravond het Rotterdamse Plaswijckpark overvallen. In een kantoor van het pretpark bedreigde hij enkele personeelsleden met iets dat op een vuurwapen leek.

De overvaller droeg op dat moment personeelskleding van het park: een groene polo met witte mouwen. Hij eiste geld en ging er daarna weer vandoor. De politie kan niet zeggen of hij echt iets buitgemaakt heeft. Ook is niet duidelijk hoe de man aan de personeelskleding kwam.

Agenten hebben nog in de omgeving gezocht naar de dader, maar dat leverde niets op. Medewerkers zijn ongedeerd gebleven. Op Facebook schrijft het management: "Wij zijn vandaag gewoon geopend, maar vragen uw begrip als er iets aangepaste omstandigheden zijn."

Meer Plaswijckpark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be