Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen vernieuwt avondshow: 'Meer speciale effecten en ander decor'

26-07-2016, 12.12 uur

Het avondspektakel Miracle of Lights in Attractiepark Slagharen wordt vernieuwd. Komend najaar presenteert het pretpark een vernieuwde slotshow met meer speciale effecten, een ander decor en een nieuw verhaal. Dat vertelt een woordvoerder aan Looopings.

De afgelopen jaren stond de avondvoorstelling in het teken van de geschiedenis van Slagharen. "Van die zelfverheerlijking willen we een beetje af", lacht de voorlichter. "Er komt een beter verhaal, over de zoektocht naar het licht."

De show maakt gebruik van lasers, fonteinen, projecties, vuurwerk, interactieve lichten, muziek en artiesten. Het decor wordt een grote 'berg' waar tijdens het spektakel een mijntreintje uit komt rijden. De lichtjesparade die de afgelopen jaren te zien was, keert ook terug.

De show is te zien tussen 6 en 30 oktober. Slagharen wil bezoekers iets extra's bieden als de populairste attractie van het park, de achtbaan Looping Star, buiten gebruik is. Die sluit zondag 2 oktober om plaats te maken voor een nieuwe rollercoaster.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be