Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Pokémon-trainers krijgen korting in Attractiepark Slagharen

21-07-2016, 20.30 uur

Spelers van Pokémon GO kunnen met korting naar Attractiepark Slagharen. Op woensdag 27 juli mogen Pokémon-trainers voor 12,50 euro per persoon naar binnen. Daarvoor moeten ze bij de kassa hun app laten zien.

Op vertoon van de app krijgen maximaal vijf personen korting. Wie nu al kaartjes wil bestellen op internet, kan de actiecode PKQU16TRE gebruiken.

Op 27 juli vindt er een speciaal Pokémon GO-evenement plaats in het Overijsselse pretpark. Tussen 12.00 en 16.00 uur worden er op verschillende plek 'Lures' geactiveerd, waar gedurende een half uur veel Pokémon op af komen. Er is een mogelijkheid om lege telefoons op te laden, maar daar moet wel voor betaald worden.

Eerder probeerden Walibi Holland en DierenPark Amersfoort al extra bezoekers te lokken door in te spelen op de Pokémon-hype. Op 19 augustus is er een Pokémon GO-dag in de Efteling, georganiseerd door fans.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be