Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe parade en avondshow Disneyland Paris in 2017

22-06-2016, 20.55 uur

Het 25-jarig jubileum van Disneyland Paris wordt volgend jaar groots gevierd. Er komen onder andere een gloednieuwe parade, een nieuwe versie van de spektakelshow Disney Dreams en verschillende nieuwe voorstellingen met Disney-figuren.

Dat bevestigen ingewijden tegenover Looopings na berichten op fansite ED92.

Avondspektakel Disney Dreams - met vuurwerk, fonteinen en projecties - ging in 2012 in première. Voor 2017 wordt de productie helemaal opnieuw opgebouwd, met nieuwe scènes en nieuwe effecten. Hoofdrolspeler Mickey Mouse neemt toeschouwers mee op een reis langs de bekendste Disney-films aller tijden, waaronder ook Star Wars en Pirates of the Caribbean. De voorstelling wordt gebaseerd op Ignite the Dream in Shanghai Disneyland.

De nieuwe parade, met acht grote wagens in steampunk-stijl, zal lijken op de Happiness is Here Parade in Tokyo Disneyland en de Festival of Fantasy Parade in het Amerikaanse Magic Kingdom (Walt Disney World). Naar verwachting komen onder meer Peter Pan, Finding Dory, Toy Story, The Lion King en Frozen voorbij.

Verder wordt er een prinsessenshow voorbereid voor het podium bij het kasteel van Doornroosje. Op Central Plaza, in het hart van het themapark, vieren zo'n twintig Disney-figuren meerdere keren per dag de 25e verjaardag van Disneyland Paris. Tot slot krijgt Mickey Mouse een speciaal uitzwaaimoment op het balkon van het treinstation in Main Street.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be