Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pleasure Beach Resort

Tieners maken stiekem nachtelijke joyride in achtbaan

22-06-2016, 17.29 uur

Twee tieners hebben afgelopen week stiekem midden in de nacht een ritje gemaakt in een achtbaan. De twee braken rond 04.00 uur 's nachts in bij het Engelse pretpark Blackpool Pleasure Beach, waar ze het voor elkaar kregen om de houten achtbaan Blue Flyer aan te zetten.

De lolbroeken zaten zo'n dertig minuten lang ongestoord in de rollercoaster. Vervolgens hielden ze een voedselgevecht in een nabijgelegen restaurantje. Pas om 04.50 uur kregen beveiligers de ongewenste bezoekers in de gaten.

De politie heeft een 15-jarige jongen aangehouden op verdenking van diefstal. Na het incident is de achtbaan volledig geïnspecteerd, maar er werden geen gebreken aangetroffen. Inmiddels draait de attractie weer. Ook het restaurant raakte niet beschadigd.

Wethouder David O'Hara reageert verontwaardigd. "Ze hadden om het leven kunnen komen. Wat waren ze daar aan het doen, midden in de nacht? En waar waren hun ouders?" Volgens een woordvoerster van het park konden de twee binnenkomen door over een hek te klimmen.

Meer Pleasure Beach Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be