Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Finding Dory nu al in souvenirwinkels Disneyland Paris

31-05-2016, 14.32 uurBeeld: @Cafe_Mickey

Disneyland Paris loopt alvast vooruit op het succes van de nieuwe animatiefilm Finding Dory. De souvenirwinkels in het pretparkresort kleuren oranje en blauw. Sinds afgelopen week liggen de shops vol met merchandise van het vervolg op Finding Nemo.

Er zijn onder meer knuffels, petjes, hoedjes, bekers, borden, rugzakken, telefoonhoesjes, handdoeken en kledingstukken te koop die in het teken staan van Finding Dory.

De Disney-Pixar-productie gaat op 22 juni in première in Frankrijk en België. In Nederland is de film vanaf 29 juni te zien.

Finding Nemo bracht in 2003 wereldwijd ruim 840 miljoen euro op. Disneyland Paris heeft één attractie die gebaseerd is op de karakters uit de film: de overdekte achtbaan Crush's Coaster, geopend in 2007.









Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be