Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling stopt met optredens van bekende artiesten op zomeravonden

30-05-2016, 22.48 uur

De populaire zomeravonden in de Efteling krijgen een andere invulling. Meezingen met bekende artiesten is er voortaan niet meer bij. Op zaterdagen in juli en augustus staan dit jaar geen BN'ers meer op het podium.

Dat bevestigt een woordvoerder van het pretpark tegenover Looopings. "We gaan verder het pad in van typisch Eftelings entertainment, verdeeld over het hele park", laat een woordvoerder weten. De Efteling breekt daarmee met een jarenlange traditie.

Op zaterdagen in het hoogseizoen vindt het zogeheten Negen Pleinen Festijn plaats. Vorig jaar traden onder meer 2 Unlimited, Nielson, O'Gene, B-Brave, The Vengaboys, Frans Duijts en Jamai op. In 2014 kwamen onder andere Belle Perez, Ruth Jacott, Thomas Berge, Anita Meyer, Gers Pardoel, Wolter Kroes en de 3J's langs.

Het programma van dit jaar wordt binnenkort bekendgemaakt. Voorheen was er tijdens het Festijn een groot podium te vinden op de Brink, in het midden van de Efteling. Daar wordt nu de nieuwe attractie Symbolica gebouwd. "Vanwege de bouw van Symbolica hebben we het een en ander moeten veranderen", aldus de voorlichter.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be