Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Oeps: enorme waterglijbaan in Nijmegen glijdt niet

27-05-2016, 12.29 uur

De 150 meter lange waterglijbaan die dit weekend in Nijmegen te vinden is, heeft één groot probleem: hij glijdt niet. Deelnemers komen nauwelijks vooruit. De pop-up waterglijbaan Splash is sinds vanochtend 11.00 uur geopend.

De baan begint met een verhoging van drie meter. Daardoor glijdt het eerste gedeelte redelijk soepel, maar daarna vallen waterratten al snel stil. Het laatste gedeelte van de baan moeten ze lopend afleggen.

De glijbaan blijkt niet nat en glad genoeg te zijn. Met behulp van zeep wordt geprobeerd om de tijdelijke attractie gladder te maken. De organisatie verwacht de komende dagen duizenden bezoekers. Zij betalen 15 euro per persoon en 3 euro voor een band.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be