Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Opening van Amsterdamse attractie Ripley's maanden uitgesteld

24-05-2016, 13.38 uur

De nieuwe Amsterdamse attractie 'Ripley's Believe It or Not!' gaat maanden later open dan gepland. Het overdekte rariteitenkabinet op de Dam zou eigenlijk eind april de deuren openen. Dat wordt nu waarschijnlijk ergens in juli.

Ripley's is een combinatie van een interactief museum en een pretpark. Het management rekent op ongeveer 300.000 bezoekers per jaar. De trekpleister komt op een steenworp afstand te liggen van Madame Tussauds en The Amsterdam Dungeon.

Een precieze openingsdatum wordt niet gecommuniceerd. "Wij zien geen problemen, maar uitdagingen", reageert een woordvoerder cryptisch op Twitter. "En we zoeken geen makkelijke oplossingen, maar innovaties."

Meer Ripley's Believe It or Not! Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be