Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

'Mijn dochter liep een whiplash op in Walibi-achtbaan Xpress'

21-05-2016, 13.24 uur

Een meisje heeft afgelopen maand een whiplash opgelopen in de rollercoaster Xpress in Walibi Holland. Dat beweert althans haar moeder. Ze was na afloop zo kwaad dat ze haar abonnement op het pretpark het liefst zou inleveren, schrijft ze in een klachtenmail.

"Ik heb er een melding van gemaakt en gevraagd of we eventueel onze seizoenspas in konden leveren", schrijft Karin van het Ende. Ze kreeg naar eigen zeggen geen reactie van Walibi. "Tot ons verdriet. We hadden gehoopt op een berichtje na zoiets heftigs."

Inmiddels is Walibi wel met de vrouw in gesprek. "Onze eerste reactie heeft deze mevrouw niet bereikt", reageert een woordvoerster. "We zorgen ervoor dat dit naar alle tevredenheid wordt afgehandeld." Of er inderdaad sprake is van een whiplash, kan ze niet zeggen.

In de Xpress worden bezoekers in minder dan drie seconden tijd met ruim 90 kilometer per uur gelanceerd. De coaster gaat drie keer over de kop. Tot 2004 ging de achtbaan door het leven als Superman The Ride.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be