Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dit jaar zes onderhoudsbeurten voor Python in de Efteling

13-05-2016, 10.04 uur

De Efteling neemt de Python dit jaar flink onder handen. De beroemdste achtbaan van Nederland gaat de komende maanden maar liefst zes keer dicht voor een onderhoudsbeurt. In de meeste gevallen is het 'stalen monster' een paar dagen achter elkaar gesloten.

Van 30 mei tot en met 1 juni en van 27 tot en met 29 juni rijdt de Python niet. Verder is de rollercoaster niet toegankelijk op 18 en 19 juli, 8 en 9 augustus en op 29 en 30 augustus. Daarna gaat de attractie nog een keer dicht van maandag 10 oktober tot en met vrijdag 28 oktober.

Meestal kiest de Efteling voor één langdurige sluiting per jaar. Dit keer niet, omdat de onderhoudsmomenten in het drukke zomerseizoen vallen. "Op deze manier zijn we onze gasten zo min mogelijk tot last", luidt de verklaring.

Vorige maand werd het 35-jarige jubileum van de Python gevierd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be