Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Gigantisch Ferrari-logo op Europa's hoogste en snelste achtbaan

05-05-2016, 12.57 uur

Een indrukwekkende finishing touch voor de hoogste en snelste achtbaan van Europa. Aan de constructie van een 112 meter hoge rollercoaster in het nieuwe pretpark Ferrari Land is vanochtend een enorm Ferrari-logo bevestigd.

Onder grote belangstelling van de pers werd het felgele wapenschild van het Italiaanse automerk naar boven getakeld. Het is de bedoeling dat de 'vertical accelerator' volgend voorjaar opengaat. Treinen worden in een paar seconden recht omhoog gelanceerd met een maximale snelheid van 180 kilometer per uur.

In Ferrari Land komen ook vrijevaltorens, een racecircuit en simulatoren te staan. Het pretpark is onderdeel van PortAventura World, gelegen in de Spaanse kustplaats Salou. Er moet apart entree voor betaald worden.







Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be