Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
WitchWorld Almere

Voorproefje op nieuw pretpark Almere in winkelcentrum

04-05-2016, 21.41 uur

Het nieuwe themapark WitchWorld, dat over een paar jaar open moet gaan in Almere, geeft alvast een voorproefje van een van de attracties. In een winkelcentrum in Almere Buiten is vanaf 22 mei twee keer per maand een grote poppenkast te zien. De show wordt verzorgd door de makers van WitchWorld.

Volgens initiatiefnemer Ton Theunis gaat het om "de grootste poppenkast van Europa". Centraal in de voorstellingen staat een vijf meter hoge 'Drakenboom'. Er zou gebruikgemaakt worden van de laatste technologieën. Toeschouwers kunnen kennismaken met de karakters uit het verhaal achter WitchWorld.

Het themapark moet in 2019 of 2020 af zijn. Theunis is nog op zoek naar investeerders. Hij schat dat er voor de bouw zo'n 90 miljoen euro nodig is. WitchWorld zou volgens hem per jaar minimaal 750.000 bezoekers kunnen trekken.

Meer WitchWorld Almere
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be