Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bezoekers Bobbejaanland mishandelen buurtbewoner

21-04-2016, 12.29 uur

Bezoekers van Bobbejaanland zijn afgelopen zondag een buurtbewoner te lijf gegaan. Omdat de parkeerplaats van het Belgische attractiepark vol was, besloten brutale gasten hun auto op een stuk grond van een omwonende neer te zetten. Toen hij daar iets van zei, gingen enkele mannen door het lint.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De grondeigenaar zag dat er tientallen auto's op zijn terrein stonden en schakelde de politie en een medewerker van Bobbejaanland in. Omdat hij eventuele wegsleepkosten zelf zou moeten betalen, besloot hij om - net als het park - 8 euro parkeerkosten te vragen.

Enkele agressieve bestuurders hadden daar echter geen zin in. Ze begonnen te schelden en te slaan. "Ik kreeg een klap in mijn gezicht en ik werd tegen de grond geduwd", vertelt het slachtoffer. Hij strompelde naar zijn auto om de politie te bellen, waarna de vechtersbazen de deurklinken van de wagen af sloopten.

Toen de man weer uitstapte, kreeg hij naar eigen zeggen nog meer klappen. Ook zijn vrouw, die te hulp schoot, werd geslagen en geduwd. De boze pretparkbezoekers konden wegrijden voordat de politie arriveerde. Wel zijn hun kentekens genoteerd.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be