Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Nog geen topdrukte in nieuw themapark Wildlands, maar directie is tevreden

27-03-2016, 15.18 uur

De Wildlands Adventure Zoo in Emmen trekt nog geen massa's bezoekers. Er kwamen tot nu toe enkele duizenden bezoekers per dag op het nieuwe themapark af. Toch is de directie tevreden over de eerste paar openingsdagen.

"We hadden op ietsjes meer gehoopt, maar iedereen was superenthousiast", vertelt directeur Frankwin van Beers aan het Dagblad van het Noorden. Het park ging afgelopen vrijdag open voor het grote publiek. Wildlands had rekening gehouden met zo'n tienduizend gasten.

Er stonden politieagenten, verkeersregelaars en pendelbussen klaar om alles in goede banen te leiden, maar dat bleek niet nodig. "De openingsdag is jammer genoeg letterlijk een beetje in het water gevallen", reageert wethouder Bouke Arends.

Het park kampt nog met wat kinderziektes. Zo waren er op de openingsdag problemen met abonnementspasjes en pinautomaten. Rolstoelers klagen over lastige klaphekken. De verblijven van de netpythons, Chinese alligators en bladsnijdersmieren zijn nog niet af. En bij de prairiehondjes moesten extra hekken geplaatst worden, omdat kinderen de dieren lastigvielen.

Alle oneffenheden worden de komende tijd verholpen, belooft directeur Van Beers. Hij blijft optimistisch. "Ik weet zeker dat we over het hele paasweekend genomen boven onze begroting gaan draaien."

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be