Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Magic World of Lights

Looopings kijkt binnen bij lichtfestival Magic World of Lights in Roermond

26-04-2016, 14.30 uur

Over een paar dagen openen de deuren van een nieuwe attractie: het overdekte lichtfestival Magic World of Lights in Roermond. Looopings mocht alvast een kijkje nemen in het complex, waar nu hard wordt gewerkt om alle lichtsculpturen op tijd af te krijgen.

Bedenker Henri Groels verwacht veel van het concept, vertelt hij in gesprek met Looopings-presentatrice Zoë Lefèvere. Er wordt gerekend op 250.000 bezoekers in een jaar tijd. "Dan is het voor ons in ieder geval rendabel. We hebben het eigenlijk laag ingeschat."

Of Magic World of Lights een succes wordt, zal de komende maanden moeten blijken. Vanaf zaterdag is de attractie dagelijks geopend tussen 12.00 en 20.00 uur. Een entreekaartje voor volwassenen kost op internet 12,50 euro per persoon. Bezoekers zijn waarschijnlijk anderhalf tot twee uur zoet, verwacht Groels.

Meer Magic World of Lights
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be