Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bouw Efteling-attractie Symbolica nu echt begonnen: eerste paal de grond in

08-03-2016, 15.34 uur

Naar deze mijlpaal hebben Efteling-fans wekenlang uitgekeken. Op de bouwplaats van de nieuwe attractie Symbolica is vanmiddag de eerste paal de grond ingegaan. Het is de eerste van in totaal 646 palen, waarvan 204 boorpalen en 442 heipalen.

Dat heeft de Efteling vanmiddag laten weten. De eerste voorbereidende werkzaamheden begonnen op 11 januari. De afgelopen weken is het terrein bouwklaar gemaakt. Het is nu een kwestie van tijd voor de constructie van het gebouw zichtbaar wordt.

Volgend jaar moet het 'Paleis der Fantasie' af zijn. In de overdekte familieattractie van 35 miljoen euro worden bezoekers door mascotte Pardoes uitgenodigd om hun fantasie te herontdekken. In de interactieve darkride staat "de wisselwerking tussen werkelijkheid, droom en fantasie" centraal. Het wordt de grootste en duurste Efteling-attractie ooit.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be