Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dinoland Zwolle

Eerste fase Dinoland Indoor in Zwolle geopend: 'Het loopt als een trein'

24-02-2016, 12.12 uur

Nederland heeft er een nieuw pretpark(je) bij. In Zwolle is eerder deze maand het eerste gedeelte van kinderpark Dinoland Indoor geopend, met een speelhal, een restaurant en een dinotour. De bezoekersaantallen zijn hoger dan verwacht, vertelt parkmanager Harold de Vries aan Looopings.

"Het loopt als een trein", zegt hij tevreden. "Er zijn natuurlijk altijd kleine opstartprobleempjes. Het personeel moet bijvoorbeeld nog ingewerkt worden, maar dat is logisch." De eerste reacties zijn volgens De Vries in ieder geval positief.

De manager gaf eerder al aan dat hij klein wil beginnen. Het 'Jurassic Park van Zwolle' opent later dit jaar een groot buitengebied - Dinoland Adventure - met meer trekpleisters. "De dino's die we nu hebben zijn aan de kleine kant. We krijgen straks ook enorme exemplaren van twintig meter hoog." Die worden nu verscheept vanuit de Filipijnen.





Meer Dinoland Zwolle
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be