Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling leukt toiletten op met speciale themaborden

09-02-2016, 08.54 uurBeeld: @cindy_ve

In de Efteling is zelfs het verschonen van poepluiers een feestje. Alle toiletten in het pretpark zijn voorzien van vrolijke nieuwe borden. In verschoningsruimtes voor baby's hangen sinds kort afbeeldingen van Carnaval Festival-mascotte Jokie, in de stijl van een nabijgelegen attractie.

Zo zien we Jokie bij het Carrouselpaleis, Fata Morgana, Vogel Rok, het Spookslot, PandaDroom en zijn eigen Carnaval Festival. De felrode gastheer wordt daarnaast bijvoorbeeld ook afgebeeld bij restaurant Het Witte Paard en horecacomplex Station de Oost.

De nar Jokie werd in 1984 bedacht door Joop Geesink, de ontwerper van Carnaval Festival. In 2012 kreeg het figuurtje een make-over. Hij is tegenwoordig te zien in een eigen animatieserie voor peuters.

















Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be