Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Chinese miljardair koopt hotel bij grootste pretpark van Duitsland: 'Voor rijke Arabieren'

08-02-2016, 18.24 uur

Een Chinese miljardair heeft een hotel gekocht naast Europa-Park, het grootste pretpark van Duitsland. Hij heeft er opvallende plannen mee: de Aziaat wil het complex ombouwen tot een luxueus appartementenhotel "voor rijke Arabieren".

Dat meldt een regionale krant. Het gaat om het 'Hotel am Park', recht tegenover de parkgrens van Europa-Park. Een deel van het gebouw wordt gesloopt en opnieuw gebouwd. Er komen volgens de Chinese ondernemer steeds meer toeristen uit Dubai en Saoedi-Arabië richting Europa-Park. Zij zouden behoefte hebben aan enorm grote kamers.

Europa-Park is sowieso een populaire vakantiebestemming. Bij het attractiepark horen vijf themahotels en een camping. Er zijn plannen voor nieuwe accommodaties.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be