Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

1000 euro voor gouden tip over 'verdwenen' kermiswagen

06-02-2016, 13.51 uur

Er is een beloning van 1000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar een vermiste kermiswagen. Afgelopen zomer stond de kraam wekenlang op een parkeerplaats in Den Bosch. De eigenaar was toen spoorloos. Wat er sindsdien met de truck gebeurde, is een raadsel.

Het gaat om een uitklapbare bar met de naam Palm Beach, eigendom van het Duitse evenementenbureau Bavaria Event. De wagen werd gehuurd door kermisexploitant Jean de Vries. Hij stond er afgelopen zomer mee op de kermis in Den Bosch. Weken later was de aanhanger nog steeds te vinden op een verlaten parkeerterrein in de Brabantse stad.

Wie de wagen daar heeft opgehaald, is de grote vraag. De Vries ontkent, maar Bavaria Event denkt dat hij liegt. De kermisbaas bleef de huur namelijk gewoon doorbetalen. Nu is de eigenaar het wachten beu. Het bureau heeft aangifte gedaan en onderzoeksorganisatie Europol ingeschakeld, schrijft het Brabants Dagblad. Het strandbarretje is 125.000 euro waard.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be