Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling brengt muziek van Tiësto-show voorlopig niet uit

04-02-2016, 21.44 uur

Efteling-fans kunnen fluiten naar de muziek van watershow Aquanura. De soundtrack van een speciale danceversie van het fonteinenspektakel, gemaakt door dj Tiësto, wordt voorlopig niet gepubliceerd. Eerder zei de Efteling dat het uitbrengen van de muziek niet lang meer op zich zou laten wachten.

De Tiësto-versie van Aquanura draait sinds december 2014 bij speciale gelegenheden, zoals evenementen en avondopenstellingen. Liefhebbers van zowel het pretpark als de Bredase diskjockey wachten al ruim een jaar tot de soundtrack beschikbaar is op cd-single of platforms als iTunes en Spotify.

Eind vorig jaar beloofde de Efteling nog dat er "begin januari" meer informatie zou komen over de publicatiedatum. Nu laat men weten dat er toch "geen concrete plannen" voor zijn. Het annuleren van de release zou in ieder geval niets met auteursrechten te maken hebben. "De rechten liggen volledig bij de Efteling", zei een woordvoerder afgelopen zomer.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be