Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

'Asielzoeker uit Duinrell heeft mijn vrouw betast'

10-01-2016, 13.01 uur

Een 45-jarige vrouw uit Wassenaar is afgelopen donderdag lastiggevallen door een Syrische asielzoeker die woont in het bungalowpark van Duinrell. Dat beweert haar man in een bericht op Facebook. Het slachtoffer zou onzedelijk zijn betast tijdens een bezoek aan de sportschool.

"Er is sprake geweest van ongewenste intimiteiten, gepleegd door een op Duinrell gehuisveste asielzoeker", schrijft de kwade echtgenoot. "Ongewenste intimiteiten die onacceptabel zijn, ongeacht door wie ze worden gepleegd."

Het voorval is gemeld aan de beveiliging van Duinrell, opvangorganisatie COA en de politie. Volgens agenten was er echter geen sprake van een strafbaar feit. "Dit neemt niet weg, dat mijn echtgenote het gebeuren als seksueel getint en bijzonder onprettig heeft ervaren", vervolgt de man.

Het bericht komt daags nadat er veel ophef ontstond over massa-aanrandingen door asielzoekers in de Duitse stad Keulen. Het COA ontkent dat de Syriër uit Duinrell zich schuldig heeft gemaakt aan aanranding. Er zou sprake zijn geweest van "een misverstand tijdens een fitnessoefening".

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be