Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Youtubers flikken het weer: gratis naar binnen bij de Efteling

08-12-2015, 17.04 uur

De beveiliging van de Efteling is nog steeds niet op orde. Wederom is het een groepje videomakers gelukt om moeiteloos binnen te komen zonder te betalen. Drie jongens liepen bij de personeelsingang langs een beveiligingspoortje, zonder dat iemand ingreep.

Even later wandelden de heren lachend het attractiepark in. Dat is te zien in een filmpje van YouTube-kanaal Gierige Gasten. Van de bewaking ontbreekt ieder spoor. "Dit ging niet normaal makkelijk!", zegt een van de inbrekers triomfantelijk na afloop. "Elke randdebiel kan zo dat park binnenlopen", reageert presentator Niels Oosthoek.

In februari dit jaar lukte het andere youtubers ook al om de Efteling gratis binnen te komen. Ze vertelden beveiligers dat ze tuinkabouters kwamen brengen. De Gierige Gasten hebben eerder Walibi Holland en Duinrell voor paal gezet. In Walibi bleek het dragen van witte pakken genoeg om medewerkers voor de gek te houden. Bij het Tikibad stond een deur open.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be