Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling vernieuwt bagagesysteem bij achtbaan Baron 1898

08-12-2015, 12.34 uurBeeld: @JarneBelske

De Efteling hoopt een hardnekkig probleem bij de nieuwe achtbaan Baron 1898 getackeld te hebben. Naast de in- en uitgang van de attractie zijn grote houten bagagekasten gebouwd. Om te voorkomen dat in het station opstoppingen ontstaan, moeten bezoekers hier op drukke dagen hun tas achterlaten.

Bij de opening van Baron 1898 afgelopen zomer bleek dat het pretpark niet had nagedacht over een goed werkend bagagesysteem. Passagiers die hun spullen in het station wilden opbergen, zorgden voor veel vertraging en lange wachttijden.

Later is besloten om alle bagage buiten achter te laten. Er verscheen een bewaakte garderobe pal voor de entree van de dive coaster. Fans klaagden dat de kasten het zicht op de gevel verpestten. De Efteling beloofde dat het ging om een tijdelijke oplossing. Nu staan soortgelijke kasten een paar meter verderop.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be