Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Vader mishandelt medewerker en bezoeker in Plopsaland

05-12-2015, 15.21 uur

Een Belgische man riskeert een maandenlange celstraf omdat hij zich heeft misdragen tijdens een optreden van K3 in Plopsaland De Panne. In april dit jaar mishandelde hij een medewerker en een bezoeker van het pretpark.

Het dochtertje van de dader was haar ouders kwijt, waarna een Plopsa-personeelslid zich over het meisje ontfermde. Schandalig, vond vader Jason. Hij sprong over de dranghekken heen en gaf de werknemer een harde duw tegen zijn borstkas. Daarna schudde hij het kind door elkaar.

Toen de medewerker daar iets van zei, werd hij door de boze vader in een bloembak geduwd. Een verontwaardigde bezoeker die zich met de situatie bemoeide, kreeg van Jason drie vuistslagen op zijn gezicht. Het slachtoffer verloor zijn bewustzijn en was tien dagen arbeidsongeschikt.

"Ze hadden zich niet met mijn zaken moeten bemoeien", verklaarde de agressieve vader gisteren in de rechtszaal. Er is acht maanden cel geëist. Op 8 januari volgt het vonnis.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be