Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Hoogste punt van nieuwe achtbaan Walibi Holland in zicht

27-11-2015, 19.38 uurBeeld: Rogier de Groot

Plotseling schiet de bouw van de nieuwe achtbaan in Walibi Holland behoorlijk op. Inmiddels staat een belangrijk deel van de constructie overeind: de eerste afdaling. Ook is men begonnen aan het bouwen van de 32 meter hoge liftheuvel.

Vanmiddag werd het ene na het andere stuk rail de lucht in getakeld. Het hoogste punt komt in zicht, zo is te zien op foto's van fans die een kijkje namen bij het terrein. Baandelen zijn afwisselend geel en zwart. Gisteren verspreidde Walibi zelf al enkele nieuwe beelden via Snapchat.

De achtbaan, ontwikkeld door het Duitse bedrijf Mack Rides, moet over vier maanden af zijn. Geruchten over speciale virtualreality-brillen verwees het pretpark eerder naar het rijk der fabelen.







Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be