Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe muzikale theatershow in Disneyland Paris met Tarzan, Pocahontas en Rapunzel

23-11-2015, 19.50 uur

The Forest of Enchantment is de naam van een nieuwe muzikale theatershow in Disneyland Paris. Van 10 februari tot en met 8 mei 2016 is de voorstelling te zien in The Chaparral Theater. Dat melden verschillende fansites.

De show, die de ondertitel 'A Disney Musical Adventure' heeft gekregen, staat in het teken van muziek uit de Disney-films Tarzan, Pocahontas, Tangled, Brave en The Jungle Book. Een precieze invulling is nog niet bekend.

The Chaparral Theater bevindt zich in de buurt van achtbaan Big Thunder Mountain, in themagedeelte Frontierland. Tijdens de zomer- en wintermaanden wordt in het theater een liedjesvoorstelling rond de populaire animatiefilm Frozen opgevoerd.

Disneyland Paris kampte jarenlang met een groot tekort aan live entertainment. Daarom introduceerde het pretparkresort dit jaar twee nieuwe producties: de Frozen-voorstelling en een interactieve Star Wars-show. Komend voorjaar wordt de blacklightshow Animagique in het Walt Disney Studios Park vernieuwd.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be