Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Begin je eigen cowboypretpark: westerndorpje staat te koop

23-11-2015, 21.35 uur

Een buitenkansje voor iedereen die ervan droomt om zelf een pretparkje te beginnen. Westerndorp El Paso, net over de Belgische grens, staat te koop. Voor 250.000 euro gaan alle cowboyhuisjes van de hand.

Het veertig jaar oude dorpje, bestaand uit twee saloons, een kerk, een barbershop, een bankgebouw en een kerkhofje, was lang een grote trekpleister voor wildwestliefhebbers. Zij kwamen naar El Paso om te genieten van muziek en shows. Nu de eigenaren er de brui aan geven, staat het gebied van achtduizend vierkante meter in de etalage.

Zaterdag vond een kijkdag voor potentiële kopers plaats, schrijft Omroep Brabant. Volgens makelaar Veronique van Looveren is de belangstelling groot. "Het is een bijzonder project en het is ook echt de bedoeling dat het een cowboydorp blijft."

'Luitenant Paul', een vaste bezoeker van het dorp, heeft goede hoop dat het cowboythema behouden blijft. "Iedereen heeft vroeger cowboytje gespeeld en iedereen zal dat blijven doen. Het is geen verloren zaak, de hobby blijft bestaan."



Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be