Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bizar: Disneyland Paris verft struiken groen

20-11-2015, 15.31 uur

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Dat moet Disneyland Paris gedacht hebben bij het zoeken naar een oplossing voor verkleurde struiken. Om ervoor te zorgen dat plantjes in het pretpark een frisse uitstraling krijgen, zijn ze deze week groen geverfd.

Afdrukken op de stoep verraden dat medewerkers met spuitbussen aan de slag zijn gegaan. De geverfde plantjes zijn te vinden bij het grote Disneyland Hotel, gelegen bij de hoofdingang.

Mogelijk wilden de Fransen een goede beurt maken bij Bob Iger, topman van The Walt Disney Company. Hij bracht gisteren een bezoek aan het resort in Parijs.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be