Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Dit is de nieuwe look van Disney's It's a Small World

22-11-2015, 18.30 uur

It's a Small World in Disneyland Paris heeft een nieuw uiterlijk. De gevel van de beroemde attractie kreeg een flinke lik verf. Voor de façade werd een ander kleurenschema bedacht, dat een stuk feller en frisser oogt dan voorheen.

Het boottochtje is al sinds eind juli gesloten voor een renovatie die tot halverwege december duurt. De afgelopen maanden stonden er enorme steigers rond het gebouw. Nu die langzaam maar zeker worden afgebroken, komen de nieuwe kleuren tevoorschijn.

Tegelijkertijd worden alle 281 poppen, het geluidssysteem en het lichtplan vernieuwd. It's a Small World is niet de enige grote attractie in Disneyland Paris die momenteel gesloten is. Ook mijntrein Big Thunder Mountain blijft maandenlang dicht voor onderhoudswerkzaamheden.





Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be